torsdag 12 januari 2017

Ny häst i stallet

Idag kom den första externa hästen in i min professionella träning.

Rappodina, tvåårigt sto e Tekno Odin u Rappfaksa ue Järvsöfaks. En riktigt fin liten märr. Hon har åkt långt och kommer till ett nytt land och ett nytt klimat. Hon ska därför få acklimatisera sig ordentligt innan vi sätter igång med träningen på allvar. Och det ser jag verkligen fram emot. Framför allt efter att ha sett henne sträcka ut i trav i hagen på eftermiddagen. Att ha de kanske två bästa hingstarna vi någonsin sett så nära i stamtavlan verkar i alla fall inte vara någon nackdel.

Vi har riktigt busväder i Skråmträsk för dagen med både snö och storm så det har inte körts så mycket de senaste dagarna, men lugnar det bara ner sig tills imorgon så kan det bli frågan om en liten premiärtur för nyförvärvet. Hon lär ska vara körd en hel del hos sin förre ägare, så det är bara att fortsätta på den inslagna vägen.

Nu har vi således två fina tvåårsston i stallet, båda är fina travare med bra stam. Så det ser alltså ljust ut inför Kriteriet 2018.

Det känns riktigt bra att konturerna av framtiden börjar bli lite skarpare. Bara fina hästar i stallet och jag har stark tro på samtligas framtid på tävlingsbanan.

Avlutningsvis: Välkomna till vårt team Rappodina och ägare M Pettersson Konsult AB!

Jerker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar